AURA DI TERRA LUNA         


Født /born :  8. april 2005

Aura er en helt fantastisk kælen og hengivende hund. Hun er meget imødekommende over for fremmede og ynder at "påklæde" sig folk hun møder som vi kalder det. Hun er meget omklamrende og vi må ofte sige til hende at hun ikke skal kæles for hele tiden. Hun viser stor arbejdslyst til agility og lydighed men det er ikke blevet til så meget træning med hende. Hun har snuset lidt til Rally lydighed og været til en enkelt prøve hvor det gik rigtigt godt så vi vil fortsætte igen i 2012. Hun har også taget en udholdenhedsprøve som består af løb ved en cykel og lidt lineførring efter turen som er på 20 km.  
I hjemmet er hun rolig, afbalanceret og slapper af så snart der ikke foregår noget hun skal deltage i. Hun er venlig, kærlig og opmærksom over for børn og er en god kammerat for vores børnebørn. 
Aura er en mellemstor middelkraftig tæve, hun er ikke nogen udpræget udstillingshund men opfylder standarten og har frem for alt har et super godt temperament. 
Vi har ikke valgt Aura for at få en top udstillingshund men ønskede en sund og rask hund som kunne indgå som en super familiehund og også være en god træningskammerat og en værdig repræsentant for racen. Vi syntes hun opfylder de krav vi sætter til en god Groenendael og da vi også mener den hanhund vi har valgt er en super dejlig hund forventer vi os meget af det kommende kuld. Vi har tidligere haft flere hunde men har nu kun Aura.  Derfor glæder vi os til igen at få hvalpe hvor vi denne gang kan bruge al vores tid på det nye kuld uden at skulle tage os af andre hunde samtidig. 

------------

Aura is a very social and friendly bitch and want to please everyone. She has a  very open attitude towards people and demands attention and contact. We often have to tell her, she don't have to have contact all the time.
She has high ability appeal to work. Only we can be blamed for the missing results. 
She is very quiet, well balanced  and calm  at home. She is loving, friendly and very gentle towards children and the best friend to our grandchildren.
Aura is a middel sized bitch, not a very fine show dog but she does complete  the standart and she have not at least a fantastic temperament.
We did not buy Aura to get a fine showdog but want a healty, social familydog with a lot of workability to become a god companion. and a fine representative to the Groenendaels.
We mean she contain all that we want for a good Groenendael and the same for the male we have chosen for her first litter. We expect a lot for this future litter and want to follow them from their new homes.
At this moment we have only Aura. Therefor we are so excited and happy to get a litter again. This time we can use all our time at the coming litter without having any other dogs at our house.

 

Stamtavle

Resultater
(Hvalpetest, Mentalbeskrivelse, 
Udstilling, Prøver, Sundhed)

 

Billeder

-----------

Pedigree

Results
(Puppytest, Mentaldescription, Helth, Show, Tests)

Instinct test on sheep

Gallery

----------

Far / Dad

Mor / Mum

Søskende / Relatives